Με 22 συμμετοχές ο 3ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος XC Crosscar Greece 2024

By  |  0 Comments

Με αμφίδρομο το όφελος, αγωνιζόμενοι και λέσχη έδωσαν ραντεβού για τις 22 και 23 Ιούνιου, ημερομηνία διεξαγωγής του 3ου στην σειρά αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Crosscar.

Όλα έτοιμα για την αυριανή εκκίνηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Crosscar 2024, το οποίο αναμένεται άκρως θεαματικό, χάρις τις δυνατότητες που διαθέτουν οι 22 οδηγοί, που δήλωσαν συμμετοχή, και θα αγωνιστούν κάτω από τις  καυτές ακτίνες του ηλίου, ο οποίος όπως αναμένεται θα κάνει την εμφάνισή του υπέρλαμπρος, και θα δοκιμάσει μηχανές και οδηγούς!

Όπως ανακοινώθηκε από τον Σύλλογο ΧΩΜΑ και ειδικότερα από τον Τεχνικό Διευθυντή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος «ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ KILKIS RALLY CROSS», Τάσο Αβραμίδη, η διαδρομή του αγώνα είναι απολύτως έτοιμη και πληροί όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες των προδιαγραφών ενός αγώνα Crosscar. Σαφέστατα τίποτε δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των μελών του Συλλόγου ΧΩΜΑ, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα στην κυριολεξία έχουν κάνει σπίτι τους το σημείο διεξαγωγής του αγώνα!  Η πίστα της Αργυρούπολης Κιλκίς, θεωρείται μία από τις καλύτερες στην Ελλάδα, διαθέτει αρκετά ανισοϋψή επίπεδα γρήγορες πατημένες ευθείες, φουρκέτες, και άλλα τεχνικά σημεία που ανεβάζουν την Αδρεναλίνη των οδηγών αγώνων Crosscar.

Ο Δήμος Κιλκίς υποστηρικτής του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού

Οικοδεσπότης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αλλά και των επισκεπτών στο 2ήμερο αθλητικό γεγονός, ο  Δήμος Κιλκίς, ο οποίος κατέχει εξέχουσα θέση στο πεδίο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως ανέφερε σε αρκετά ΜΜΕ, ο  Δήμαρχος Κιλκίς, και Επίτιμος Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Δημήτρης Κυριακίδης. To Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Cross είναι ενταγμένο και διεξάγεται στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2024.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.