VE Rally Team- ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις- Εγκατάλειψη λίγο πριν το τέρμα…

By  |  0 Comments

Λένε ότι η γραμμή που απέχει η επιτυχία από την αποτυχία είναι πολύ λεπτή. Στην περίπτωση της VE Rally Team το μέγεθος της ήταν μικρότερο από 500 μέτρα, σε 300 χιλιόμετρα αγώνα.

Τόση ήταν η απόσταση που χώριζε τους Βασίλειο Βελάνη-Ηλία Παναγιωτούνη από έναν ακόμα τερματισμό σε Ράλλυ Ακρόπολις. Το δίδυμο βρήκε στο δρόμο του μια από τις πολλές “αδέσποτες” πέτρες των Ελληνικών χωματόδρομων που στράβωσε το σύστημα διεύθυνσης του Skoda Fabia RS Rally2 που οδηγούσε με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει την προσπάθειά του κυριολεκτικά στα τελευταία μέτρα. Στους αγώνες χρειάζεται εκτός από ικανότητα και τύχη η οποία αυτή τη φορά γύρισε την πλάτη στο πλήρωμα της VE Rally Team.

«Ξεκινήσαμε το σκέλος της Κυριακής, έχοντας κατά νου να το ευχαριστηθούμε όσο μπορούμε και να μείνουμε μακριά από προβλήματα. Δυστυχώς, κι ενώ είχαμε αναπτύξει έναν καλό ρυθμό μαθαίνοντας σιγά σιγά το νέο αυτοκίνητο αλλά και τον νέο τρόπο σημειώσεων, εγκαταλείψαμε 500 μέτρα πριν τον τερματισμό όταν μετά από επαφή με πέτρα έσπασε η βίδα του τιμονιού και μας έστειλε εκτός αγώνα», δήλωσε ο Βασίλειος Βελάνης και συνέχισε: «Μένουμε με την ικανοποίηση ότι ευχαριστηθήκαμε τα περισσότερα χιλιόμετρα του αγώνα και με την πικρία ότι δεν καταφέραμε να φτάσουμε στη ράμπα του τερματισμού. Ευελπιστούμε την επόμενη χρονιά να επιστρέψουμε δριμύτεροι»

Κλείνοντας, ο οδηγός της VE Rally Team, Βασίλειος Βελάνης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν στη συμμετοχή του στο Ράλλυ Ακρόπολις: «Θέλω να ευχαριστήσω τον νέο μου συνοδηγό, Ηλία Παναγιωτούνη για τη συνεργασία μας και την άμεση προσαρμογή στις νέες συνθήκες, τον ακούραστο manager της ομάδας, Ρόμπερτ Ναχμία που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και όλα τα μέλη της ομάδας που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να καταφέρουμε να συμμετάσχουμε στον αγώνα. Ευχαριστώ επίσης την Topp Cars Rally Team καθώς και τους χορηγούς που μας βοήθησαν στη φετινή μας προσπάθεια. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2025, ελπίζοντας ότι την επόμενη φορά θα έχουμε περισσότερη τύχη!»

Μεγάλος χορηγός της φετινής συμμετοχής της VE Rally Team ήταν το VEL Investment Fund. Το VEL Investment Fund δραστηριοποιείται εκτενώς σε όλη την Ευρώπη (αλλά και την Ασία), εστιάζοντας στον τομέα του Real Estate, το private equity, τις start-up εταιρείες, τον ξενοδοχειακό κλάδο, καθώς και τον εμπορικό και βιομηχανικό τομέα. Την προσπάθεια στήριξε η Toyotomi, ηγέτιδα μάρκα στην αγορά κλιματισμού και θέρμανσης, η Ergorom κατασκευαστική εταιρεία με έδρα τη Ρουμανία που ειδικεύεται σε ανακαινίσεις εσωτερικών χώρων και η vodka Serkova, ένα από τα κορυφαία ποτά της αγοράς.

Στο πλευρό της ομάδας ήταν επίσης η Cosmote TV που προβάλλει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ στην Ελλάδα αλλά και τους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ και οι 4Τροχοί, το κορυφαίο περιοδικό αυτοκινήτου της πατρίδας μας, με ιδιαίτερη ευαισθησία στους αγώνες και στις προσπάθειες των Ελληνικών πληρωμάτων.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.