LANCIA Ypsilon HF : Επιστροφή στα ράλι (video)

By  |  0 Comments

Η πολυπόθητη επιστροφή της LANCIA στην αγωνιστική δράση είναι γεγονός με το Ypsilon Rally 4 HF να αποτελεί το πρώτο αγωνιστικό μοντέλο στη νέα εποχή της ιταλικής φίρμας

Η LANCIA αναμφίβολα είναι η μάρκα με τους περισσότερους φίλους και λάτρεις των αγώνων ράλι. Γιατί αν και έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία επίσημη αγωνιστική της εμφάνιση, παραμένει ψηλά στην εκτίμηση των φανατικών των ράλι. Οι οποίοι χρόνια τώρα επιθυμούν την επιστροφή της στους αγώνες, χωρίς να μπορούν να ξεχάσουν την ένδοξη αγωνιστική της ιστορία.

Ειδικά μετά την παρουσίαση του νέου Ypsilon, αρκετοί ήταν αυτοί «ζήτησαν» να δουν τη LANCIA στο WRC. Τελικά η ιστορική ιταλική φίρμα θα ξαναφορέσει τα αγωνιστικά της χρώματα, αλλά όχι συμμετέχοντας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι.

Τουλάχιστον για την αρχή, θα έχει ένα LANCIA Ypsilon HF για την κατηγορία Rally 4. Η οποία συγκεντρώνει κυρίως νέους οδηγούς που ξεκινούν την καριέρα τους με στόχο να γίνουν οι επαγγελματίες του μέλλοντος.

Το LANCIA Ypsilon Rally 4 HF τροφοδοτείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο 3κύλινδρο κινητήρα 4 βαλβίδων ανά κύλινδρο, 1,2 λίτρων που αποδίδει 212 ίππους.
H κίνηση μεταφέρεται στους μπροστινούς τροχούς με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων, ενώ διαθέτει και μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Περισσότερα εδώ:

https://gonews.gr/%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%b7%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82/lancia-ypsilon-hf-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%ae-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%81%ce%ac%ce%bb%ce%b9-video

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.