Ράλλυ Σύρου από τον ΣΙΣΑ

By  |  0 Comments

Η Σύρος θα υποδεχθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις 14-16 Ιουνίου το ομώνυμο Ράλλυ ιστορικών αυτοκινήτων που συνδιοργανώνεται από τον ΣΙΣΑ και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Πολύτιμος υποστηρικτής σε αυτήν την διοργάνωση είναι ο Σύλλογος Ιστορικών Οχημάτων Σύρου – Syros Enfield.

Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 14 Ιουνίου στις 7 το πρωί από Πειραιά και στις 7 το απόγευμα θα συγκεντρωθούν οι συμμετέχοντες στο επιβλητικό Δημαρχείο, στην πλατεία Μιαούλη, για διοικητικό έλεγχο & την παρουσίαση των πανέμορφων ιστορικών αυτοκινήτων & των πληρωμάτων . Εναλλακτικά οι συμμετέχοντες μπορούν να ταξιδέψουν με απογευματινά πλοία ή με τα πρωινά πλοία του Σαββάτου. Το κόστος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων έχει κρατηθεί σε πολύ χαμηλό επίπεδο χάριν στην υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Υπάρχει δυνατότητα διαμονής σε προνομιακές τιμές σε ξενοδοχείο & καταλύματα κοντά στην Ερμούπολη πάνω στην θάλασσα.

Η εκκίνηση του Ράλλυ Σύρου θα δοθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 1μμ και τα πληρώματα θα αναμετρηθούν στις ειδικές «Λαζαρέττα», «Βάρη», «Δανακός» & «Άνω Μεριά». Στις 14:30 θα γίνει ανασυγκρότηση με γεύμα στο «Πλακόστρωτο» στο Σαν Μιχάλη. Στις 3:45 μμ θα δοθεί η επανεκκίνηση του αγώνα με τις ειδικές «Σαν Μιχάλη» & «Επισκοπειό» και ο αγώνας θα κλείσει με «Ντελαγκράτσια», «Αεροδρόμιο» και τον τερματισμό περίπου στις 5:30μμ στην πλατεία Μιαούλη.

Ο αγώνας θα χρονομετρηθεί δορυφορικά με live αποτελέσματα από την Anube Sport και οι τελικές κατατάξεις θα αναρτηθούν αμέσως μετά τον τερματισμό. Στις 8:30μμ θα γίνει η δεξίωση απονομής επάθλων σε μαγευτικό μέρος,

Η Κυριακή είναι ελεύθερη για να απολαύσουν οι συμμετέχοντες την αρχόντισσα των Κυκλάδων, ενώ η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για αργά το μεσημέρι.

Η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής ,πριν την Πέμπτη 6 Ιουνίου, θα διασφαλίσει το βέλτιστο αποτέλεσμα της διοργάνωσης, καθώς ο αριθμός ακτοπλοϊκών εισιτηρίων & ξενοδοχείων είναι περιορισμένος. Το κόστος της συμμετοχής με τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχείο 4 αστέρων ανέρχεται στα 460 ευρώ.

Η εκδήλωση συνεχίζει την τριακονταετή παράδοση του ΣΙΣΑ στα Ράλλυ Νήσων.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.