Αντίστροφη μέτρηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

By  |  0 Comments
  • Η Toyota υποστηρίζει σχεδόν 300 Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αθλητές σε όλο τον κόσμο, στο δρόμο τους προς την πρόκριση και τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024.
  • Η στενή συνεργασία με τους αθλητές είναι καθοριστική για την Toyota, καθώς αντικατοπτρίζουν το Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό πνεύμα της υπέρβασης των ορίων και της πραγματοποίησης των ονείρων. 
  • Η εκστρατεία Start Your Impossible της Toyota αναδεικνύει τους ήρωες πίσω από την επιτυχία των αθλητών, τους προπονητές, τους συναθλητές, τους γονείς και τους υποστηρικτές που τους διαμορφώνουν.

Εν όψει της αντίστροφης μέτρησης για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, η Toyota είναι υπερήφανη που αναδεικνύει την αταλάντευτη αποφασιστικότητα των αθλητών της Παγκόσμιας Ομάδας Toyota και των τοπικών κοινοτήτων που τους υποστηρίζουν και καταδεικνύει τους τρόπους με τους οποίους, μαζί, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο.

Η Toyota έγινε ο παγκόσμιος συνεργάτης κινητικότητας της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) και της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής (IPC) για να συμβάλει στην οικοδόμηση μιας βιώσιμης κοινωνίας μέσω της δημιουργίας μιας παγκόσμιας κινητικότητας που δεν αφήνει κανέναν πίσω.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η στενή σχέση με τους αθλητές είναι απαραίτητη για την Toyota, καθώς αυτοί αντικατοπτρίζουν το Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό πνεύμα της υπέρβασης των ορίων και της μετατροπής των ονείρων σε πραγματικότητα.  

xr:d:DAGCF3-zSa8:8,j:6018359517076210976,t:24041108

Ένα παγκόσμιο όραμα με τοπική δράση

Οι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες δεν αποτελούν απλά μια εκδήλωση επίδειξης και ανάδειξης των κορυφαίων αθλητικών επιτευγμάτων, αλλά και των συγκλονιστικών ιστοριών που κάθε αθλητής φέρνει μαζί του στο στάδιο. Κανένα ταξίδι δεν γίνεται μόνο του και φέτος, η καμπάνια Start Your Impossible της Toyota στρέφει το φως στους ήρωες πίσω από την επιτυχία των αθλητών: τους προπονητές, τους συμπαίκτες, τους γονείς και τους υποστηρικτές που τους σμιλεύουν.

Μια δεμένη κοινότητα παρέχει συναισθηματική υποστήριξη, ενθάρρυνση και κίνητρα, συμβάλλοντας στην αυτοπεποίθηση και την ώθηση του αθλητή. Λειτουργούν ως καταλύτης, διαμορφώνοντας το ταξίδι ενός αθλητή από τα πρώτα του βήματα μέχρι και την μεγαλύτερή του επιτυχία.

Μέσω της εκστρατείας, η Toyota φιλοδοξεί να πυροδοτήσει τη σπίθα των ατελείωτων δυνατοτήτων που υπάρχουν στις διάφορες κοινότητες σε όλο τον κόσμο. Αυτός ο σεβασμός προς τις τοπικές κοινότητες και η μακροχρόνια δέσμευση στον αθλητισμό αντικατοπτρίζονται στην υποστήριξη της Toyota προς σχεδόν 300 Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αθλητές σε όλο τον κόσμο, στο ταξίδι τους για να προκριθούν και να αγωνιστούν στους Αγώνες του Παρισιού 2024.

“Είναι τιμή μας να βλέπουμε πώς οι αθλητές της Team Toyota ζουν σύμφωνα με τη νοοτροπία τους “Start Your Impossible” και μας εμπνέουν κάθε μέρα να κάνουμε το ίδιο. Για πολλούς, οι Αγώνες του Παρισιού 2024 θα είναι το αποκορύφωμα της καριέρας τους. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε κοινές αξίες με τους αθλητές, όπως το ομαδικό πνεύμα, η συνεχής βελτίωση και ο σεβασμός, και που τους παρακολουθούμε να διαπρέπουν κατά τη διάρκεια των Αγώνων του Παρισιού 2024. Η συμβολή τους και η ανταπόκρισή τους διασφαλίζουν ότι βελτιώνουμε συνεχώς την υποστήριξή μας μέσω ολοένα και καλύτερων προϊοντικών λύσεων, καθώς και πολλών άλλων πρωτοβουλιών”, Cedric Borremans, επικεφαλής του τμήματος Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων της TME

Μόνο στην Ευρώπη, η Toyota υποστηρίζει περισσότερους από 100 αθλητές από 23 χώρες, οι οποίοι στοχεύουν να αγωνιστούν στους 24 Αγώνες του Παρισιού, σε συνολικά 20 ολυμπιακά και 13 παραολυμπιακά αγωνίσματα.

Δείτε περισσότερα στα ακόλουθα YouTube video:  

Καμία διαδρομή δεν χρειάζεται να είναι μοναχική

Start Your Impossible | Send Off | Toyota (youtube.com)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.