Το νέο FIAT 500e Giorgio Armani

By  |  0 Comments

Όπως και το 2020, δύο από τις πλέον αναγνωρίσιμες ιταλικές φίρμες συνεργάστηκαν προκειμένου να δημιουργήσουν την απόλυτη έκφραση του “Made in Italy” σε τροχούς. Και το πέτυχαν απόλυτα, καθότι το έτσι κι αλλιώς μοναδικό στιλ του 500e έγινε ακόμα πιο ιδιαίτερο χάρη στις μίνιμαλ λεπτομέρειες που προσέθεσε η υπογραφή “Giorgio Armani”.

Αυτή η περιορισμένης παραγωγής έκδοση θα διαθέτει στάνταρ γυάλινη οροφή και LED φώτα, καθώς επίσης premium ηχοσύστημα της JBL, ψηφιακό πίνακα οργάνων 7” και infotainment 10,25”. Τα μηχανικά μέρη παραμένουν χωρίς αλλαγές, κάτι που σημαίνει ηλεκτρικό κινητήρα 118 HP και αυτονομία που φτάνει τα 320 km σε μικτές συνθήκες, δημιουργώντας το απόλυτο αυτοκίνητο πόλης.

Τα μηχανικά μέρη παραμένουν χωρίς αλλαγές. Συνεπώς φοράει τον ηλεκτροκινητήρα των 118 ίππων και 220 Nm ροπής, ενώ η μπαταρία των 42 kWh προσφέρει την αυτονομία των 320 χιλιομέτρων (460 χιλιόμετρα στην πόλη).

Και τούτο το ηλεκτρικό 500e μπορεί σε 5 λεπτά να ανακτήσει ενέργεια για 50 χιλιόμετρα ή αλλιώς για την κάλυψη των αναγκών μιας ολόκληρης μέρας. Επιπλέον, έχει δυνατότητα φόρτισης έως 85 kW, που σημαίνει ότι απαιτεί 35 λεπτά για να φορτίσει από 0 στο 80%.

Η παλέτα για το αμάξωμα περιλαμβάνει την πράσινη απόχρωση “Dark Green Micinalised” και την γκρι “Ceramic Greige”.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.