Ένα κλασσικό και παραδοσιακό Ράλλυ Ακρόπολις

By  |  0 Comments

Μετά την ολοκλήρωση των επίσημων αναγνωρίσεων των Ειδικών Διαδρομών, το σύνολο των αγωνιζομένων στο 68ο Ράλλυ Ακρόπολις «συμφωνεί» ότι πρόκειται για έναν αγώνα σκληρό και τίποτα λιγότερο από το αναμενόμενο με βάση τα όσα αντιπροσωπεύει το όνομά του.

Το πλήρωμα της Ford Car Center δεν κινείται σε διαφορετική προσέγγιση. Οι Νώντας Καρανικόλας-Γιώργος Κακαβάς, με το Ford Fiesta Rally3 #51 θα βρεθούν ένα γεμάτο τριήμερο αντιμέτωποι με αυτές τις προκλήσεις που αποτελούν το dna του αγώνα: απρόβλεπτος, σκληρός, εξαντλητικός, αλλά συνάμα υπέροχος και μοναδικός.

Κι αυτό γιατί ο 10ος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι FIA 2024 είναι ένας αγώνας με τεράστια ιστορική φήμη και κοινά αποδεκτός ως ένα από τα πιο σκληρά ράλι του WRC. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που φέτος, εργοστασιακοί οδηγοί χαρακτήρισαν το φετινό Ακρόπολις ως σκληρότερο σε κάποιες διαδρομές και από το Ράλι Σαφάρι!…

Και υπάρχει εξήγηση για αυτό. Οι σκληρές διαδρομές των Ελληνικών βουνών σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσονται αποτελούν διαρκή δοκιμασία τόσο για τα αυτοκίνητα, όσο και για τα πληρώματα.

Μιλάμε λοιπόν για έναν κλασικό αγώνα του WRC που από το ντεμπούτο του στην εναρκτήρια σεζόν του πρωταθλήματος το 1973 και πλέον για πάνω από 50 χρόνια αργότερα, το Ράλλυ Ακρόπολις εξακολουθεί να επιβάλλει αυτό που απαιτεί από όλους τους αγωνιζόμενους: σεβασμό!

Ο Νώντας Καρανικόλας είπε σχετικά:

«Ναι, είναι ένας σκληρός αγώνας και περιμένουμε να δούμε πως αυτό θα αποτυπωθεί στις επιδόσεις όλων των πληρωμάτων. Μετά τις επίσημες αναγνωρίσεις, κρατάμε τον ίδιο στόχο που είχαμε από την αρχή, να τερματίσουμε δηλαδή στην πρώτη πεντάδα της κατηγορίας Rally3. Φυσικά θέλουμε να συνδυάσουμε οδηγική ευχαρίστηση και αποτέλεσμα.»

Υπενθυμίζουμε εδώ ότι όσοι επιθυμούν να δουν από κοντά και να συνομιλήσουν με το πλήρωμα της Ford Car Center να σημειώσουμε ότι η συμμετοχή των Νώντα- Γιώργου με το Fiesta Rally3 θα συστεγάζεται στο Service Park της Λαμίας με όλα τα αυτοκίνητα της κατηγορίας Junior WRC, αλλά θα βρίσκεται επίσης στο ίδιο camp με την εργοστασιακή ομάδα της M-Sport Ford!

Την προσπάθεια της συμμετοχής υποστηρίζουν κορυφαίοι στο είδος τους συνεργάτες της Ford Car Center με τους οποίους η επαγγελματική συνεργασία είναι

συνεχής και σε καθημερινό επίπεδο με τελικό αποτέλεσμα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών του. Πρόκειται   για   τις   εταιρείες Castrol (λιπαντικά),   NBG LEASING (Εθνική Leasing-υπηρεσίες μακροχρόνιας μίσθωσης οχημάτων & απόκτησης παγίων με μίσθωση), WÜRTH (μηχανολογικός εξοπλισμός συνεργείων), eltrekka (εισαγωγή και διανομή ανταλλακτικών), DOULAKIS PARTS (ανταλλακτικά αυτοκινήτων), STORE YOUR CAR (υπηρεσίες συντήρησης και αποθήκευσης ιστορικών & συλλεκτικών αυτοκινήτων), Quick Fit (εμπορία ελαστικών), ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το ATHENS VOICE GROUP.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.