Έτοιμος για το έβδομο Ράλλυ Ακρόπολις της καριέρας του ο Ιορδάνης Σερδερίδης

By  |  0 Comments

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, ο δέκατος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ είναι προ των πυλών και ο Ιορδάνης Σερδερίδης δεν θα μπορούσε να απουσιάζει.

Ο Έλληνας οδηγός θα βρεθεί για έβδομη χρονιά στη ράμπα της εκκίνησης, οδηγώντας ένα εργοστασιακό Ford Puma Rally1 Hybrid με συνοδηγό τον πολύπειρο Βέλγο Fred Miclotte. Φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από την πρώτη συμμετοχή του Ιορδάνη Σερδερίδη στον εθνικό μας αγώνα και ο ίδιος θέλει να το γιορτάσει με έναν ακόμη τερματισμό.

«Η ώρα του Ράλλυ Ακρόπολις έφτασε! Κάθε φορά που αγωνίζομαι μπροστά στους Έλληνες φιλάθλους, αισθάνομαι συγκινημένος, καθώς είναι αρκετά ενθουσιώδεις και δεν σταματούν να μας επευφημούν. Αυτό μας δίνει έξτρα κίνητρο ώστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να προσφέρουμε θέαμα», ήταν τα λόγια του Ιορδάνη Σερδερίδη.

Αναφορικά με τις συνθήκες που συνάντησε στις ειδικές διαδρομές που απαρτίζουν τον φετινό αγώνα, ο Έλληνας οδηγός δήλωσε: «Ο φετινός αγώνας είναι ο πιο σκληρός των τελευταίων ετών. Στις αναγνωρίσεις συναντήσαμε αρκετά σημεία στα οποία θα πρέπει να κινηθούμε προσεκτικά, καθώς οι πέτρες καραδοκούν.  Πρωταρχικό μας μέλημα κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα είναι να προστατεύσουμε το αυτοκίνητο και να αποφύγουμε τα κλαταρίσματα»

«Εξαιτίας της σκληρότητας του φετινού αγώνα, ο στόχος μας θα είναι να τερματίσουμε την Κυριακή στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας χωρίς να κάνουμε χρήση της διαδικασίας Superally.  Ένας τέτοιος αγώνας απαιτεί στρατηγική, υπομονή αλλά και τύχη! Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα σε σκληρές συνθήκες, πριν από λίγες ημέρες, δοκιμάζοντας διαφορετικά set up στο αυτοκίνητο και είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά», δήλωσε ο Ιορδάνης Σερδερίδης.

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα ξεκινήσει το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας. Στη συνέχεια, τα πληρώματα θα αγωνιστούν σε 15 Ειδικές Διαδρομές και 305 αγωνιστικά χιλιόμετρα και θα τερματίσουν στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας το απόγευμα της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.