Η MINI στην Έκθεση Αυτοκινήτου «AUTO ATHINA 2024»

By  |  0 Comments

Πανελλαδική Πρεμιέρα για το νέο MINI Aceman. +++ Έντονη παρουσία των νέων μοντέλων της Βρετανικής μάρκας που συμβολίζουν την σχεδιαστική φιλοσοφία “Charismatic Simplicity”, την βιώσιμη κινητικότητα και την προηγμένη ψηφιακή εμπειρία.

Δυναμικό παρών με εντυπωσιακά νέα μοντέλα πρόκειται να δώσει η ΜΙΝΙ στην μοναδική Έκθεση Αυτοκινήτου «AUTO ATHINA 2024» που θα διεξαχθεί από τις 5 – 13 Οκτωβρίου 2024 στο υπερσύγχρονο διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO.

Η ΜΙΝΙ που γιορτάζει φέτος 65 χρόνια πρωτοποριακού σχεδιασμού και συναρπαστικών επιδόσεων, έχει κατακτήσει τις καρδιές των οδηγών σε όλο τον κόσμο με ένα μοναδικό συνδυασμό στυλ, δυναμισμού και καινοτομίας. Σε μία χρονιά ορόσημο για την Βρετανική μάρκα, στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο θα βρίσκονται όλα τα μέλη της νέας οικογένειας μοντέλων ΜΙΝΙ που αντιπροσωπεύουν την ξεχωριστή σχεδίαση βασισμένη στη φιλοσοφία “Charismatic  Simplicity“, την καινοτόμα τεχνολογία κίνησης με χαμηλές εκπομπές ρύπων, και την προηγμένη ψηφιακή εμπειρία

Πανελλαδική Πρεμιέρα στην «AUTO ATHINA 2024» θα πραγματοποιήσει το νέο MINI Aceman που είναι το πρώτο crossover στην κατηγορία των πολυτελών μικρών αυτοκινήτων. Το νέο μοντέλο συνδυάζει compact εξωτερικές διαστάσεις με τον μέγιστο δυνατό χώρο για τους επιβάτες και αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης. Με την χαρακτηριστική του εκφραστικότητα, το νέο MINI Aceman είναι ο τέλειος καθημερινός σύντροφος για όσους επιθυμούν ένα προσωπικό μέσο έκφρασης στις μετακινήσεις τους.

MINI Aceman SE (06/2024).

MINI Aceman SE (06/2024).

Έντονη παρουσία στην έκθεση θα έχει το νέο Αμιγώς Ηλεκτρικό MINI Cooper. Το 3θυρο μοντέλο υπογραμμίζει την παράδοση της μάρκας με τη χαρακτηριστική σχεδίαση MINI συμβολίζοντας ταυτόχρονα τη μετάβαση σε ένα αμιγώς ηλεκτρικό μέλλον. Η ηλεκτρική αίσθηση go-kart και μία μοναδική ψηφιακή εμπειρία προάγουν το DNA της MINI σε εντελώς νέο επίπεδο. Το νέο Αμιγώς Ηλεκτρικό MINI Cooper διατίθεται στις εκδόσεις Cooper E και Cooper SE με εξαιρετικές επιδόσεις και αυτονομίες.

MINI Cooper E (07/2024).

MINI Cooper E (07/2024).

Το νέο 5θυρο MINI Cooper πρόκειται επίσης να παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό. Η μεγαλύτερη έκδοση αμαξώματος του αυθεντικού MINI Cooper προσφέρει τη χαρακτηριστική διασκεδαστική οδήγηση go-kart MINI και την ευελιξία που συνοδεύει όλα τα μοντέλα της μάρκας με δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο αποδοτικών κινητήρων βενζίνης (MINI Cooper C που αποδίδει 115 kW/156 hp και MINI Cooper S που αποδίδει αντίστοιχα 150 kW/204 hp).

MINI Cooper S 5 Door (07/2024).

MINI Cooper S 5 Door (07/2024).

Από το περίπτερο της Βρετανικής μάρκας δεν θα μπορούσε να λείψει το μεγαλύτερο σε μέγεθος μέλος της νέας οικογένειας μοντέλων ΜΙΝΙ, το νέο MINI Countryman. Το δημοφιλές SAV (Sports Activity Vehicle) που αποτελεί το success story για τη μάρκα, διαθέτει απαράμιλλο off-road χαρακτήρα, κορυφαίους χώρους, πλούσιο βασικό εξοπλισμό και διατίθεται με κινητήρες mild hybrid, βενζίνης και diesel, και ως αμιγώς ηλεκτρικό με δύο διαφορετικές εκδόσεις.

The new MINI Countryman C in Athens, Greece (03/2024)

The new MINI Countryman C in Athens, Greece (03/2024)

Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της «AUTO ATHINA 2024» διαμορφώνονται ως εξής:

  • Δευτέρα έως Παρασκευή (14:00 – 21:00)
  • Σάββατο και Κυριακή (10:00 – 21:00)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.