Πανέτοιμη η ομάδα της VE Rally Team

By  |  0 Comments

Πλέον είναι όλα έτοιμα για να ριχτεί η ομάδα της VE Rally Team στη μάχη με το χρονόμετρο, στη μάχη με τους κακοτράχαλους χωματόδρομους και τη σκόνη, στη μάχη του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, του σημαντικότερου γεγονότος μηχανοκίνητου αθλητισμού της πατρίδας μας.

Η VE Rally Team συμμετέχει για τέταρτη συνεχή χρονιά στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις με στόχο ακόμα έναν τερματισμό όσο ψηλότερα γίνεται στην τελική κατάταξη. Οι Βασίλειος Βελάνης και Ηλίας Παναγιωτούνης, έμπειροι πλέον από συνθήκες “Ακρόπολις” θα επιδιώξουν να δαμάσουν τα ελληνικά χώματα με το Skoda Fabia RS Rally2 της Topp Cars που θα οδηγήσουν για πρώτη φορά σε αγώνα.

“Μετά από δύο ημέρες δοκιμών και αρκετά αγωνιστικά χιλιόμετρα είμαστε πλέον έτοιμοι να ριχτούμε στη μάχη του εθνικού μας αγώνα!” δήλωσε ο οδηγός της ομάδας Βασίλειος Βελάνης και συμπλήρωσε: “Ο βαθμός δυσκολίας του φετινού αγώνα είναι ακόμα πιο μεγάλος για εμένα αφού θα έχω να διαχειριστώ καινούρια πράγματα στον αγώνα όπως το νέο μου αυτοκίνητο, ο νέος μου συνοδηγός Ηλίας Παναγιωτούνης, αλλά και ο νέος τρόπος σημειώσεων που αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε. Νιώθω πως ήδη έχω εξοικειωθεί με αυτές τις καινοτομίες αφού  δουλέψαμε αρκετά στις δοκιμές και ελπίζω οι αλλαγές αυτές να αποδώσουν καρπούς

«Κύριο χαρακτηριστικό του φετινού αγώνα θα είναι η σκληρότητά του. Θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε κατάλληλη στρατηγική, να αποφύγουμε τις κακοτοπιές που κρύβουν τα ελληνικά βουνά και να φτάσουμε στον τερματισμό στη Λαμία την Κυριακή», δήλωσε ο Βασίλειος Βελάνης αναφορικά με το στόχο του πληρώματος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Την ευθύνη συντήρησης του αυτοκινήτου έχει και φέτος η Topp-Cars Rally Team με τον ακούραστο manager της ομάδας Ρομπερτ Ναχμία να έχει αναλάβει το συντονισμό της όλης προσπάθειας. Μεγάλος χορηγός της φετινής συμμετοχής της VE Rally Team είναι το VEL Investment Fund. Το VEL Investment Fund δραστηριοποιείται εκτενώς σε όλη την Ευρώπη (αλλά και την Ασία), εστιάζοντας στον τομέα του Real Estate, το private equity, τις start-up εταιρείες, τον ξενοδοχειακό κλάδο, καθώς και τον εμπορικό και βιομηχανικό τομέα.Την προσπάθεια στηρίζουν η Toyotomi, ηγέτιδα μάρκα στην αγορά κλιματισμού και θέρμανσης, η Ergorom κατασκευαστική εταιρεία με έδρα τη Ρουμανία που ειδικεύεται σε ανακαινίσεις εσωτερικών χώρων και η vodka Serkova, ένα από τα κορυφαία ποτά της αγοράς.

Στο πλευρό της ομάδας θα είναι επίσης η Cosmote TV που προβάλλει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ στην Ελλάδα αλλά και τους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ και οι 4Τροχοί, το κορυφαίο περιοδικό αυτοκινήτου της πατρίδας μας, με ιδιαίτερη ευαισθησία στους αγώνες και στις προσπάθειες των Ελληνικών πληρωμάτων.

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις διεξάγεται από τις 5 έως τις 8 Σεπτεμβρίου με κέντρο τη Λαμία και περιλαμβάνει 15 από τις σκληρότερες ειδικές διαδρομές του κόσμου σε Αττική, Κορινθία, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Φωκίδα και Ευρυτανία. Το φετινό highlight του αγώνα, που θα διαδεχθεί την υπερειδική στο Σύνταγμα το 2021, την αντίστοιχη στο Ο.Α.Κ.Α. το 2022, και αυτή στην Πλατεία Νερού το 2023, θα είναι η Super Special Stage στο Σ.Ε.Α Σείριος, την οποία αναμένεται να παρακολουθήσουν από κοντά πολλές χιλιάδες θεατές και εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.