To ADXTG 400 της SYM στο 3ο ADVENTURE MEETING

By  |  0 Comments

Αμέσως μετά την πανευρωπαϊκή παρουσίαση του ADXTG 400 στη χώρα μας, η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. κάνει την έκπληξη και προσφέρει στο ελληνικό κοινό τη μοναδική ευκαιρία να το οδηγήσει και να γνωρίσει από κοντά τις δυνατότητές του, στο 3ο ADVENTURE MEETING.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.

Η SYM φέρνει μαζί της το μέλλον στην κατηγορία των μεσαίου κυβισμού Urban Adventure Scooter με το ολοκαίνουργιο ADXTG 400, το οποίο ξεχωρίζει χάρη στην προηγμένη Off-Road σχεδίαση του πλαισίου του, την ανάρτηση μοχλισμού, το USD πιρούνι, και τον ισχυρό κινητήρα Euro 5+ με σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων.

Για δήλωση συμμετοχής στα Test Rides της SYM και για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το https://www.adventure-meeting.gr/

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.