Με φόρα από το Ακρόπολις ο Σερδερίδης στην Ιτέα

By  |  0 Comments

Ο Ιορδάνης Σερδερίδης συνεχίζει τις εμφανίσεις του επί Ελληνικού εδάφους και μετά την επιτυχημένη του παρουσία στο Ράλλυ Ακρόπολις θα αγωνιστεί το Σαββατοκύριακο 5-6 Οκτωβρίου στο Φθινοπωρινό Ράλλυ με κέντρο την Ιτέα.

“Όλοι γνωρίζουν ότι τα ελληνικά χώματα τα αγαπώ ιδιαίτερα, πόσο μάλλον τις ειδικές διαδρομές γύρω από την Ιτέα τις οποίες θεωρώ από τις καλύτερες στην Ελλαδα. Μετά την παρουσία μας στο Ράλλυ Ακρόπολις την οποία ευχαριστηθήκαμε πολύ, αποφασίσαμε με τον συνοδηγό μου Fred Miclotte να συμμετέχουμε και στο Φθινοπωρινό Ράλλυ με το Skoda Fabia RS Rally2 της SXM Competition, συνδυάζοντας τον αγώνα με κάποιες ημέρες διακοπών στην πανέμορφη και το Φθινόπωρο, Ελλάδα.”, ήταν τα πρώτα λόγια του Ιορδάνη Σερδερίδη.

Ο Έλληνας οδηγός γνωρίζει καλά τις ειδικές διαδρομές από τις προηγούμενες εμφανίσεις του στον αγώνα οπότε δεν περιμένει να αντιμετωπίσει κάποια έκπληξη: “Οι ειδικές διαδρομές είναι γνωστές για εμάς, οπότε θα αναλωθούμε στο να τελειοποιήσουμε τις σημειώσεις μας και το setup του αυτοκινήτου. Δεν διεκδικούμε το πρωτάθλημα οπότε θα επικεντρωθούμε μόνο στη βελτίωση των δικών μας χρόνων χωρίς να ενδιαφερόμαστε για τον ανταγωνισμό. Μακάρι να κερδίσει ο καλύτερος!” συνέχισε ο Σερδερίδης.

Το Φθινοπωρινό Ράλλυ αποτελείται από 6 ειδικές διαδρομές και 80 αγωνιστικά χιλιόμετρα και διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 5-6 Οκτωβρίου με κέντρο την Ιτέα και θα κρίνει τους τίτλους στο 60ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.