Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Volkswagen Festival

By  |  0 Comments

Στο πλαίσιο εορτασμού των 50 χρόνων του Golf, του πιο εμβληματικού μοντέλου της μάρκας, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Volkswagen Festival και ολοκληρώθηκε με ένα εκρηκτικό live performance του κορυφαίου Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στον προαύλιο χώρο του Golden Hall στο Μαρούσι.

Συνολικά 22 εκθέματα ήταν εκεί! Οι 8 θρυλικές γενιές του Golf, η συλλεκτική επετειακή έκδοση Golf “50 years”, το Polo, όλη η οικογένεια SUV, τα ηλεκτρικά ID. μοντέλα της Volkswagen καθώς και το βραβευμένο Amarok, υποδέχτηκαν από το πρωί χιλιάδες φίλους της μάρκας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε πολλά happenings και activations με δώρα και εκπλήξεις.

«Σήμερα, γιορτάζουμε τα 50 χρόνια Golf. Ένα μοντέλο εμπνευσμένο από τη ζωή, φτιαγμένο για τη ζωή. Διαχρονικό, καινοτόμο, με δυναμικό design, το Golf ήταν πάντα το αυτοκίνητο που εκδημοκράτιζε τη μετακίνηση. Έκανε το υψηλότερο επίπεδο τεχνολογίας και τα πληρέστερα συστήματα ασφαλείας, διαθέσιμα για όλους.» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kosmocar, Ιωάννης Εμιρζάς.

Το Volkswagen Festival απογειώθηκε με το iconic live performance του κορυφαίου Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά, ο οποίος ξεσήκωσε το κοινό με την αστείρευτη ενέργεια και το πάθος του! Η παρουσίαση έγινε από τον μοναδικό Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος μαζί με τον Ιωάννη Εμιρζά, καλωσόρισαν τους καλεσμένους και έδωσαν τον δικό τους παλμό στη βραδιά.

Ο εορτασμός των 50 χρόνων του Golf, συνεχίζεται με το Volkswagen Parade στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων έως τις 5 Νοεμβρίου με μοναδικές εκδηλώσεις, test drive, πάρτι, ενώ θα προσφέρονται αποκλειστικά προνόμια σε όσους ενδιαφερόμενους θέλουν να αποκτήσουν το αγαπημένο τους Volkswagen.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Με κάθε παραγγελία νέου Golf, δώρο τα 2 πρώτα service προγραμματισμένης συντήρησης.
  • Με κάθε ανταλλαγή μοντέλου Volkswagen με οποιοδήποτε νέο μοντέλο της μάρκας, όφελος 500€.

*Τα παραπάνω προνόμια θα ισχύσουν συνδυαστικά όσον αφορά στη παραγγελία του νέου Golf.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.