Opel Mokka σε τιμή-έκπληξη!

By  |  0 Comments

Σύγχρονο, δυναμικό, με compact διαστάσεις, εντυπωσιακή σχεδίαση και τεχνολογία αιχμής. Αυτό είναι το Opel Mokka, το SUV της Opel που πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή κατηγορία των B-SUV!

Το Mokka  αποτελεί μια τολμηρή έκφραση του σύγχρονου design. Η χαρακτηριστική εμπρός μάσκα Vizor και οι κομψές, λιτές γραμμές του δημιουργούν μια ισχυρή εμφάνιση που ξεχωρίζει. Στο εσωτερικό, το εντυπωσιακό Pure Panel με την ψηφιακή οθόνη 10’’ δημιουργεί ένα αρμονικό περιβάλλον και εξασφαλίζει άριστη συνδεσιμότητα, ενώ τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα υποστήριξης οδηγού κάνουν κάθε ταξίδι πιο ασφαλές και πιο απολαυστικό. Παράλληλα, οι compact διαστάσεις του Mokka από τη μια εξασφαλίζουν ευελιξία για τις καθημερινές μετακινήσεις σας και από την άλλη, προσφέρουν την απαραίτητη άνεση για μεγαλύτερα ταξίδια. 

Τώρα, η ελληνική αντιπροσωπεία κάνει το Opel Mokka ακόμα πιο ελκυστικό, ανακοινώνοντας τιμές που ξεκινούν από €20.900 για την έκδοση Edition, σε συνδυασμό με τον κινητήρα βενζίνης 1.2 100hp ΜΤ6. Η έκδοση Edition Hybrid, που προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα του υβριδικού συστήματος κίνησης, διατίθεται στα €25.650, συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και αποδίδει 136 ίππους.  Το αμιγώς ηλεκτρικό Mokka των 136 ίππων διατίθεται στην ανταγωνιστική τιμή των €28.920, συμπεριλαμβανομένης ειδικής προωθητικής ενέργειας, που ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, καθώς και της κρατικής επιδότησης του «ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΙΙΙ».

Ανακαλύψτε σήμερα το Opel Mokka στις νέες, ασυναγώνιστες τιμές και οδηγήστε το στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Opel.  

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.