Ζήστε τώρα μια μοναδική εμπειρία με την νέα Ford Mustang Dark Horse

By  |  0 Comments
  • Γυρίστε ένα μοναδικό βίντεο με θέμα τη νέα Mustang Dark Horse που θα βρείτε στο περίπτερο της Fordστην έκθεση αυτοκινήτου Auto Athina 2024 που φιλοξενείται στο Metropolitan Expo και ανεβάστε το στο TikTok
  • Οι έξι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις με το hashtag #DarkHorseAutoATH που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα likes θα κερδίσουν μια μοναδική εμπειρία συνοδήγησης με την θρυλική MustangDarkHorse την Κυριακή 13 Οκτωβρίου

Με αφορμή τη συμμετοχή της στην έκθεση αυτοκινήτου Auto Athina 2024, η Ford φέρνει έναν καινοτόμο όσο και μοναδικό διαγωνισμό μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης TikTok που θα κάνει τους νικητές του να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία με ένα από τα πλέον εμβληματικά μοντέλα της γκάμας της: την θρυλική Mustang Dark Horse.

Πώς μπορείτε να συμμετέχετε στον διαγωνισμό

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό θα πρέπει να γυρίσετε ένα μοναδικό βίντεο με θέμα τη νέα Mustang Dark Horse που θα βρείτε στο περίπτερο της Ford στην έκθεση αυτοκινήτου Auto Athina 2024, η οποία φιλοξενείται αυτές τις μέρες στο Metropolitan Expo.

Μπείτε στο κυνήγι και ανακαλύψτε τα σήματα του εμβληματικού μαύρου αλόγου που υπάρχουν στο αυτοκίνητο, παρουσιάστε το αυτοκίνητο με τον δικό σας μοναδικό τρόπο και στη συνέχεια εξηγήστε τον λόγο για τον οποίο θέλετε να πάτε μία εκδρομή μαζί του.

Κατόπιν, ανεβάστε το βίντεο στο TikTok προσθέτοντας το hashtag #DarkHorseAutoATH και ζητήστε από τους φίλους σας να σας υποστηρίξουν κάνοντας likes. Οι έξι πιο δημοφιλείς συμμετοχές-αναρτήσεις θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία με την θρυλική Mustang Dark Horse την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

Δώρα Διαγωνισμού

Οι τυχεροί νικητές θα απολαύσουν μια συναρπαστική εκδρομή ως συνεπιβάτες σε μία από τις πιο ισχυρές και εντυπωσιακές Mustang όλων των εποχών. Νιώστε τους παλμούς σας να ανεβαίνουν, σε μια εμπειρία που δεν πρόκειται να ξεχάσετε.

Ο διαγωνισμός τρέχει από τις 10 έως τις 12 Οκτωβρίου. Μπείτε στο TikTok και δημιουργήστε το καλύτερο περιεχόμενο ώστε να είστε εσείς εκείνος που θα ζήσει την μοναδική αυτή εμπειρία με την εντυπωσιακή Mustang Dark Horse.

Δείτε τον Διαγωνισμό εδώ: https://vm.tiktok.com/ZNecSGSwq/

Σκανάρετε εδώ:

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.