Ξανά στο βάθρο του Ράλλυ Ακρόπολις οι Χαλκιάς – Κομνός

By  |  0 Comments

Συνεπής στο ραντεβού με τον τερματισμό και το βάθρο του Ράλλυ Ακρόπολις ήταν για ακόμα μία χρονιά ο Θέμης Χαλκιάς.

Στην 16η συμμετοχή του στον εθνικό μας αγώνα, έχοντας συνοδηγό τον Νικόλαο – Αδάμ Κομνό και οδηγώντας το Renault Clio Rally3 της Χαλκιάς Racing Team, κατάφερε να επαναλάβει την επιτυχία της περυσινής διοργάνωσης και να ανέβει στο βάθρο κατακτώντας την 3η θέση μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων, την 1η θέση μεταξύ των ελληνικών συμμετοχών με αυτοκίνητο Rally3 και την 7η θέση της κατηγορίας WRC3.

Θέμη Χαλκιάς: “To 2023 ξεκινήσαμε το project του Renault Clio Rally3 και την συνεργασία μας με την Alpine Racing για την ελληνική αγορά σημειώνοντας ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και δείχνοντας το δρόμο για την κατηγορία στην Ελλάδα. Φέτος που έχουμε ωραίο και υγιή συναγωνισμό στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Rally3 μαζί με τόσο υπέροχα πληρώματα θέλαμε να κάνουμε ένα Ακρόπολις με πιο ήρεμη διάθεση με στόχο να το απολαύσουμε, να προσφέρουμε θέαμα στο κόσμο και βεβαίως να τερματίσουμε. Σε έναν πολύ δύσκολο και τρομερά κουραστικό αγώνα η ζημιά μας βρήκε στο πιο ακατάλληλο σημείο, μετά τους Αγίους Θεοδώρους 2, πριν το Σείριο και έχοντας να κάνουμε αρκετά χιλιόμετρα απλών διαδρομών. Καταφέραμε με τον Νίκο να επιδιορθώσουμε τη ζημιά, να προχωρήσουμε και να μείνουμε εντός του προβλεπόμενου χρόνου αποφεύγοντας κάποια ποινή. Η συνέχεια μας δικαίωσε καθώς είμασταν συνεπείς και αξιόπιστοι, όπως στην ζωή και στην εργασία μας και ανεβήκαμε στη ράμπα του τερματισμού με ένα ακόμα πολύ καλό αποτέλεσμα.  

Θέλω να ευχαριστήσω τον συνοδηγό μου Νικόλαο-Αδάμ Κομνό καθώς και όλα τα μέλη της ομάδος που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους τόσο κατά την πολυήμερη και πολύωρη προετοιμασία όσο και κατά τη διάρκεια του δύσκολου φετινού αγώνα. Μεγάλη η υποστήριξη της Eldon’s και της Euroins που πιστεύουν σε εμάς τα τελευταία χρόνια, της Milos Tugs που ήρθε μαζί μας καθώς και των υπολοίπων υποστηρικτών μας. Κλείνοντας θέλω να σταθώ και να ευχαριστήσω τους θεατές που δεν δημιούργησαν κανένα πρόβλημα στην οργάνωση και εκτός των παγκόσμιων επαγγελματιών οδηγών έδωσαν ώθηση και δύναμη σε όλα τα πληρώματα για να συνεχίσουμε προς τον τερματισμό. Και του χρόνου με υγεία!”

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.