H νέα αμιγώς ηλεκτρική Macan

By  |  0 Comments

Η επίσημη παρουσίαση της νέας αμιγώς ηλεκτρικής Macan, πραγματοποιήθηκε από την Porsche Greece, μέλος του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ,  στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

Η εκδήλωση ανέδειξε τη στρατηγική κατεύθυνση της Porsche στην ηλεκτροκίνηση, με τη νέα Macan να ενσαρκώνει τη δέσμευση της μάρκας για κορυφαίες επιδόσεις και βιωσιμότητα.

Το ηλεκτρικό SUV ξεχωρίζει με αυτονομία έως 613 χιλιόμετρα και ισχύ 516 ίππων, εδραιώνοντας τη θέση του ως σύμβολο τεχνολογικής καινοτομίας και πολυτέλειας.   Η τεχνολογία Premium Platform Electric και η αεροδυναμική σχεδίαση προσφέρουν μέγιστη αποδοτικότητα, ενώ το δυναμικό Porsche Driver Experience εξασφαλίζει μοναδική οδηγική απόλαυση.

Ο Πάρης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και ο Νίκος Σινογιάννης, Γενικός Διευθυντής της Porsche Greece, μοιράστηκαν τη δική τους οπτική για τη νέα εποχή της Porsche.

Ο κ. Κυριακόπουλος τόνισε πως «Tο κλειδί στην επιτυχία είναι η συνεχής προσαρμογή και εξέλιξη», ενώ υπογράμμισε τη φιλοσοφία του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, που συνοψίζεται στο κεντρικό μήνυμα «Move, Evolve, Transform». Όπως ανέφερε, «Κάθε μέρα, κινούμαστε μπροστά και εξελισσόμαστε, με σκοπό τη δημιουργία έντονων συναισθημάτων μέσα από την κίνηση». Από την πλευρά του, ο κ. Σινογιάννης σημείωσε ότι «Η νέα Macan αντιπροσωπεύει το όραμά μας για το μέλλον, όπου οι sport επιδόσεις, η οδηγική απόλαυση και η βιωσιμότητα συνυπάρχουν αρμονικά», τονίζοντας τις τεχνολογικές καινοτομίες, την αυτονομία και την ταχύτατη φόρτιση του πρώτου ηλεκτρικού SUV της Porsche, σχεδιασμένου για τις σύγχρονες ανάγκες.

Ενεργή συμμετοχή στην παρουσίαση είχε η παγκόσμια πρωταθλήτρια τένις και Brand Ambassador της Porsche, Μαρία Σάκκαρη,  η οποία έχει καθιερωθεί στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις. H Μαρία δήλωσε  ότι «Η Porsche δεν φοβάται να προσαρμόζεται και να αγκαλιάζει το μέλλον, και αυτό με αντιπροσωπεύει και εμένα πάρα πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέλος αυτής της όμορφης ομάδας», εκφράζοντας την υπερηφάνεια της για τη συνεργασία με το brand και τη σύνδεσή της με τις αξίες του.

Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε η ταλαντούχα ηθοποιός Στεφάνια Γουλιώτη, που καθοδήγησε το κοινό στη νέα εποχή της premium ηλεκτροκίνησης αναφέροντας ότι «Η αλλαγή σηματοδοτεί την πρόοδο, την ευφυΐα, την ικανότητα να προσαρμοζόμαστε και να εξελισσόμαστε.

Η παρουσίαση πλαισιώθηκε από εντυπωσιακά πυροτεχνήματα και laser show, ενώ οι εμφανίσεις από τους Leon of Athens και Katerine Duska, καθώς και DJ set από τον Alejandro, συνέβαλαν στη δημιουργία μιας μοναδικής ατμόσφαιρας. 

Μια ακόμη ξεχωριστή δραστηριότητα της βραδιάς ήταν το live photoshooting με τον διακεκριμένο φωτογράφο Κοσμά Κουμιανό, που έδωσε στους καλεσμένους την ευκαιρία να φωτογραφηθούν δίπλα στη νέα Macan.

Με τη νέα Macan, η Porsche ενισχύει τη θέση της στην premium ηλεκτροκίνηση, συνδυάζοντας τεχνολογία αιχμής και απαράμιλλη κομψότητα.

ΕΛΠΙΔΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΛΥΤΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΣΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΟΦΙΑ ΜΗΤΡΑΚΗ, ΤΑΚΗΣ ΝΑΚΟΣ (PORSCHE TEAM)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.