Δυναμική παρουσία της BMW στην Έκθεση Αυτοκινήτου «AUTO ATHINA 2024»

By  |  0 Comments

Πανελλαδική Πρεμιέρα για τη νέα BMW X3 μόλις δύο μήνες πριν το επίσημο λανσάρισμά της. +++ Πρώτη επίσημη παρουσίαση της νέας BMW Σειράς 1 στο ευρύ κοινό. +++ Παρουσία της αμιγώς σπορ ηλεκτρικής BMW i4. +++ Δυναμική εμφάνιση της επιβλητικής BMW X1 και της ξεχωριστής BMW X2. +++ Η ισχυρότερη BMW M όλων των εποχών, BMW XM Label Red, στο stand της Βαυαρικής μάρκας.

Από τις 5 έως και τις 13 Οκτωβρίου 2024, η BMW πρόκειται να υποδεχτεί τους επισκέπτες της μοναδικής Έκθεσης Αυτοκινήτου «AUTO ATHINA 2024» στο υπερσύγχρονο διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO, όπου θα παρουσιάσει τα νέα πολυτελή μοντέλα της, που συμβολίζουν τη βιώσιμη κινητικότητα, την ψηφιοποίηση και την κυκλικότητα στη διαδικασία παραγωγής.

Πανελλαδική Πρεμιέρα θα πραγματοποιήσει η επιβλητική νέα BMW X3 που θα παρουσιαστεί στη χώρα μας δύο μήνες πριν από το επίσημο λανσάρισμά της. Το νέο μοντέλο που διαθέτει σπορ και επιβλητική εμφάνιση, ετοιμάζεται να γράψει νέο κεφάλαιο στο success story της 20χρονης πορείας του. Η νέα BMW X3 ξεδιπλώνει τον πολυτάλαντο χαρακτήρα της σε μια κατηγορία που συνιστά τον πυρήνα της μάρκας τόσο στην καθημερινή χρήση και σε δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου, όσο και σε μακρινά ταξίδια. Η πλούσια γκάμα των κινητήριων συνόλων περιλαμβάνει εξαιρετικά αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel, αλλά και ένα plug-in υβριδικό σύστημα τελευταίας γενιάς που αποτελεί μία συναρπαστική πρόταση στην πολυτελή κατηγορία των SAV (Sports Activity Vehicle).

The new BMW X3 M50 xDrive. (09/2024)

The new BMW X3 M50 xDrive. (09/2024)

Η εντυπωσιακή νέα BMW Σειρά 1 πρόκειται να πραγματοποιήσει την πρώτη επίσημη εμφάνισή της στην έκθεση αυτοκινήτου στο Ελληνικό κοινό. Η πρωτοπόρος της οδηγικής απόλαυσης στην premium compact κατηγορία εισέρχεται στην τέταρτη γενιά της με μία δυναμική σχεδίαση, πλήρως αναθεωρημένη γκάμα συστημάτων κίνησης, καθώς για πρώτη φορά  θα διατίθεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων, καινοτόμες τεχνολογίες και μία διαδικασία παραγωγής βασισμένη στην κυκλική οικονομία που βελτιστοποιεί τη βιωσιμότητα σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής του προϊόντος. 

The all-new BMW 120. (09/2024)

The all-new BMW 120. (09/2024)

Η ηλεκτροκίνηση συνεχίζει να διαμορφώνει το μέλλον της βιώσιμης μετακίνησης και η BMW δημιουργεί ξεχωριστά ηλεκτρικά μοντέλα που εντείνουν την οδηγική απόλαυση χωρίς τις εκπομπές ρύπων όπως είναι η αμιγώς σπορ ηλεκτρική BMW i4.H πρώτη αμιγώς ηλεκτρική Gran Coupé της BMW που θα βρίσκεται στην «AUTO ATHINA 2024», προσφέρει μία σταθερή ισορροπία ανάμεσα στην πρακτικότητα, την καθημερινή χρηστικότητα και τις ικανότητες σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων.

The new BMW i4 e Drive40 – Exterior

The new BMW i4 e Drive40 – Exterior

Η οικογένεια των μοντέλων BMW X συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στην Ελληνική αγορά και από την έκθεση αυτοκινήτου δεν θα μπορούσε να λείψει η μοναδική BMW Χ1 που φέρει άκρως επιβλητική εμφάνιση, καινοτόμες τεχνολογίες και ακόμα πιο εκφραστικό χαρακτήρα.

BMW iX1 xDrive30 (09/2022).

BMW iX1 xDrive30 (09/2022).

Το best-seller της κατηγορίας πολυτελών SAV (Sports Activity Vehicles) θα πλαισιώσει η εντυπωσιακή νέα BMW X2. Το μοντέλο που εισήγαγε για πρώτη φορά την έννοια του Sports Activity Coupé (SAC) στην premium compact κατηγορία θα βρίσκεται στην «AUTO ATHINA 2024» για να γοητεύσει τους επισκέπτες με την ξεχωριστή εμφάνιση και την έντονη κουπέ σιλουέτα που την αναδεικνύει στην κατηγορία της.

The all-new BMW X2 M35i xDrive - Exterior(10/2023).

The all-new BMW X2 M35i xDrive – Exterior(10/2023).

Την αδρεναλίνη στο stand της BMW θα «ανεβάσει»η αποκλειστική BMW XM Label Red. Το ισχυρότερο μοντέλο BMW M που έχει κατασκευαστεί ποτέ συνδυάζει ένα σύστημα M HYBRID με επιπλέον ισχύ και ειδικές σχεδιαστικές πινελιές που αναδεικνύουν τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά επιδόσεών της με αδιαμφισβήτητο αποτέλεσμα. Η συνολική ισχύ των 748 hp παράγεται από το συνδυασμό ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης V8 που αποδίδει έως 585 hp και έναν ηλεκτροκινητήρα ενσωματωμένο στο οκτατάχυτο κιβώτιο M Steptronic που αποδίδει έως 197 hp.

The BMW XM Label Red. (04/2023)

The BMW XM Label Red. (04/2023)

Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης αυτοκινήτου διαμορφώνονται ως εξής:

  • Δευτέρα έως Παρασκευή (14:00 – 21:00)
  • Σάββατο και Κυριακή (10:00 – 21:00)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.