Το νέο SYM ADX 300

By  |  0 Comments

Το νέο SYM ADX 300 είναι εδώ και έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα στην κατηγορία των Urban Adventure Scooters με την προηγμένη τεχνολογία και την εργονομία του!

Με συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις, αλλά με άφθονους αποθηκευτικούς χώρους και ισχυρό κινητήρα 26 ίππων, είναι έτοιμο για αποδράσεις εκτός πόλης. Το μεγάλο ρεζερβουάρ των 16 λίτρων, σε συνδυασμό με τη χαμηλή κατανάλωση του σύγχρονου τεχνολογικά κινητήρα, υπόσχεται ατελείωτες εξερευνήσεις, ακόμα και στους πιο απαιτητικούς δρόμους. Το πλαίσιο έχει ενισχυθεί για να ανταποκριθεί στις καταπονήσεις όταν η άσφαλτος τελειώνει και αρχίζει η εξερεύνηση. Τα προστατευμένα μηχανικά μέρη, η εργονομία της θέσης οδήγησης, καθώς και το μεγάλο και ψηλό τιμόνι, υπογραμμίζουν τη σκληροτράχηλη προσωπικότητά του. Με δικάναλο ABS και δίσκο με ακτινική δαγκάνα εμπρός, το ADX 300 είναι πλήρως εξοπλισμένο για να ανταποκριθεί σε κάθε συνθήκη που θα αντιμετωπίσει ο αναβάτης, τόσο εντός όσο και εκτός πόλης. Τα Full LED φώτα, η οθόνη TFT 7”, το σύστημα Keyless, καθώς και η διπλή θύρα USB και οι πλούσιοι χώροι του, αποκαλύπτουν την πολυτελή αλλά και πρακτική φύση αυτού του μοναδικού Urban Adventure Scooter, που φέρει την υπογραφή της SYM.

Αναβάθμιση παντού!

Το ADX 300 βασίζεται στον αξιόπιστο και ισχυρό τετραβάλβιδο, υγρόψυκτο κινητήρα 26 ίππων, με κατανάλωση μόλις 3.4 L/100 km (WMTC3), προδιαγραφών Euro5+.

Τα LED φωτιστικά σώματα του νέου ADX 300 δημιουργούν μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο δρόμο, παρέχοντας παράλληλα ανώτερη απόδοση σε όλες τις συνθήκες.

Το Traction Control (TCS) με δυνατότητα απενεργοποίησης εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα ενεργητικής ασφάλειας.

Το σύστημα Keyless της SYM σχεδιάστηκε με γνώμονα την πρακτικότητα, επιτρέποντας στον αναβάτη να χειρίζεται τη σέλα, την τάπα του ρεζερβουάρ και το κλείδωμα του τιμονιού, χωρίς να χρειάζεται να βγάλει το ηλεκτρονικό κλειδί/τηλεχειριστήριο από την τσέπη του!

Η έγχρωμη TFT οθόνη 7 ιντσών προβάλλει ευανάγνωστα τα γραφικά ακόμα και υπό έντονο ηλιακό φως. Διαθέτει αισθητήρα φωτός για αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας ημέρας/νύχτας και προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών διαφορετικών γραφικών εμφάνισης του μενού, ενώ η διπλή θύρα USB Type-C και Type-A εξασφαλίζουν εύκολη φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών.

Εργονομία και Απόδοση

Οι προηγμένες αναρτήσεις του νέου ADX 300, το σύστημα πέδησης, η μεγάλη απόσταση από το έδαφος των 150mm και τα ανθεκτικά μηχανικά μέρη το καθιστούν ιδανικό για κάθε είδους επιφάνεια.

Το στιβαρό πιρούνι με τη μεγάλη διαδρομή συνδυάζεται με ένα ισχυρό σύστημα πέδησης, που περιλαμβάνει δίσκο διαμέτρου 260mm με ακτινική πλευστή δαγκάνα τεσσάρων εμβόλων και ABS της Bosch εμπρός, καθώς και δίσκο 240mm πίσω με δαγκάνα δύο εμβόλων για αποτελεσματική πέδηση. Αντίστοιχα, η πίσω ανάρτηση, με τα δύο μεγάλου μήκους αμορτισέρ, παρέχει απαράμιλλη ακρίβεια σε κάθε είδους οδόστρωμα.

Η εργονομία της θέσης οδήγησης καθορίζεται από το φαρδύ, αλουμινένιο τιμόνι μεταβλητής διατομής, που προσφέρει στον αναβάτη απόλυτο έλεγχο. Το ατσάλινο πλαίσιο του νέου ADX 300 διαθέτει στρατηγικά τοποθετημένες ενισχύσεις και ζώνες απορρόφησης κραδασμών, διασφαλίζοντας εξαιρετική αντοχή στις καταπονήσεις, ενώ σε συνδυασμό με τις αναρτήσεις με διαδρομή 125mm εμπρός και 120mm πίσω που απορροφούν κάθε ανωμαλία, παρέχει κορυφαία επίπεδα άνεσης και σταθερότητα στην οδήγηση.

Παράλληλα, η χαμηλή και εμπρόσθια τοποθέτηση του ρεζερβουάρ στην ποδιά συμβάλει στην ιδανική κατανομή βάρους για εξαιρετική ακρίβεια σε όλες τις ταχύτητες. Επιπλέον, διασφαλίζει μοναδική εμπειρία οδήγησης εντός πόλης, με μια σπορ αίσθηση.

Το μεγάλο ρεζερβουάρ των 16 λίτρων εξασφαλίζει αυτονομία που αγγίζει τα 470 χιλιόμετρα! Οι κλειστές προστατευτικές χούφτες, οι καθρέπτες από χυτό αλουμίνιο και το ντουλαπάκι στην ποδιά, υπογραμμίζουν τη φιλοσοφία της SYM να προσφέρει στον αναβάτη υψηλή ποιότητα υλικών με διάρκεια στο χρόνο και ευκολία συμβίωσης.

Η SYM έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στη σχεδίαση του νέου ADX 300, επιτυγχάνοντας να συνδυάσει το χαμηλό ύψος σέλας των 780 mm με τον άφθονο και πρακτικό αποθηκευτικό χώρο των 35 λίτρων κάτω από τη σέλα, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την πρακτική πλευρά του ADX 300 στις καθημερινές μετακινήσεις.

Το νέο SYM ADX 300 TCS είναι άμεσα διαθέσιμο στο δίκτυο συνεργατών SYM της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. σε τρεις χρωματικές επιλογές και με προτεινόμενη τιμή λιανικής 5.195€

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.