Alfa Romeo Tonale από 36.900 ευρώ

By  |  0 Comments
  • Το C-SUV με την μοναδική οδηγική φινέτσα της Alfa Romeo γίνεται ακόμα πιο ισχυρός παίκτης στην κατηγορία του, με νέα τιμή που ξεκινάει από τις €36.900 για την έκδοση Hybrid 130 HP Sprint.
  • Ο πλούσιος βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει εκτός πολλών άλλων στοιχείων πλήρες πακέτο ADAS, Full LED Matrix προβολείς, ψηφιακό πίνακα οργάνων και οθόνη 10,25” με σύστημα πλοήγησης.
  • Οι Tonale PHEV Q4 των 280 HP στην έκδοση Sprint δεν επιβαρύνουν με φόρο το χρήστη εταιρικού αυτοκινήτου.
  • Η Tonale είναι ετοιμοπαράδοτη και περιμένει να σας συναρπάσει, έχοντας παράλληλα 4ετή εγγύηση μηχανικών μερών.

Με νέα τιμή που ξεκινάει από τις €36.900 για την έκδοση Hybrid 130 HP Sprint, η Alfa Romeo Tonale είναι πιο ανταγωνιστική από ποτέ.

Η έκδοση των 160 HP έχει μόλις €1.000 ευρώ υψηλότερη τιμή και ενισχύει ακόμα περισσότερο το value for money στοιχείο, ενώ η τετρακίνητη PHEV Q4 των 280 HP κοστίζει €49.635 στο επίπεδο εξοπλισμού Sprint και δεν επιβαρύνει με φόρο εκείνον που τη χρησιμοποιεί ως εταιρικό αυτοκίνητο.

Ο βασικός εξοπλισμός είναι όπως πάντα παραπάνω από πλούσιος αφού μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3” και οθόνη infotainment 10,25” με πλοήγηση, εμπρός-πίσω αισθητήρες στάθμευσης και κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη οσφυϊκή υποστήριξη στο κάθισμα του οδηγού, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό με αισθητήρα ποιότητας αέρα, βάση ασύρματης φόρτισης κινητού, ενεργό cruise control, Apple CarPlay/Android Auto και πεντάλ αλουμινίου. Επιπλέον υπάρχει ένα πληρέστατο πακέτο συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, καθώς και οι υπηρεσίες συνδεσιμότητας Alfa Connect, για απομακρυσμένο έλεγχο συγκεκριμένων λειτουργιών του αυτοκινήτου.

Η μοναδική φινέτσα του αμαξώματος που έχει σχεδιάσει ο Αλέξανδρος Λιώκης τονίζεται από το γυαλιστερό μαύρο body kit, τις ζάντες αλουμινίου 18” με διαμαντέ φινίρισμα και τους ενεργούς 3+3 Full LED Matrix προβολείς που έχουν κορυφαία απόδοση την νύχτα. Παράλληλα υπογράφουν την ταυτότητα της Tonale, όπως ακριβώς και τα πίσω φώτα που επίσης είναι σχεδιασμένα σε μοτίβο «3+3».

Η υψηλή ποιότητα και ο δυναμισμός χαρακτηρίζουν την καμπίνα, ενώ η υψηλή ψηφιακή τεχνολογία βάζει τη δική της πινελιά. Η σπορ θέση οδήγησης υποστηρίζει όπως χρειάζεται τα καλύτερα δυναμικά χαρακτηριστικά της κατηγορίας των C-SUV, ενώ ο διαθέσιμος χώρος επιβατών και τα έως 500 lt για τις αποσκευές καλύπτουν με άνεση ανάγκες της οικογένειας.

Στην πανίσχυρη Tonale Plug-in Hybrid Q4 ένας τούρμπο κινητήρας βενζίνης με ήπιο υβριδικό σύστημα και ισχύ 180 HP κινεί τους εμπρός τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 6 σχέσεων, ενώ ένας ηλεκτρικός με 122 HP τους πίσω. Εξασφαλίζοντας μέγιστη συνδυαστική ισχύ 280 HP και 0-100 km/h σε μόλις 6,2”, το υβριδικό σύστημα ταιριάζει τέλεια στα δυναμικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου και εξασφαλίζει αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία έως 69 km σε μικτή χρήση και έως 82 km σε αστικό πεδίο.

Το υβριδικό σύστημα των εκδόσεων με 130 και 160 HP περιλαμβάνει κινητήρα βενζίνης και 48V ηλεκτρικό κύκλωμα με ηλεκτροκινητήρα 20 HP, ο οποίος είναι προσαρμοσμένος στο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με τις 7 σχέσεις. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό δίνει δυνατότητα για αμιγώς ηλεκτρική κίνηση υπό χαμηλές απαιτήσεις φορτίου, κάτι που μειώνει δραστικά την κατανάλωση βενζίνης. Στην έκδοση των 160 HP μάλιστα, την κορυφαία τεχνολογία ολοκληρώνει το τούρμπο μεταβλητής γεωμετρίας (VGT) για ακόμα καλύτερα χαρακτηριστικά απόδοσης.

Να σημειωθεί ότι στις Tonale τεχνολογίας Plug-in Hybrid η μπαταρία υψηλής τάσης καλύπτεται από 8ετή εγγύηση, ενώ όλες οι εκδόσεις έχουν 4ετή κάλυψη για τα μηχανικά μέρη, ίσης διάρκειας οδική βοήθεια, καθώς και το ψηφιακό πιστοποιητικό NFT (Non-Fungible Token) που καταγράφει αδιάβλητα το ιστορικό χρήσης και συντήρησης του αυτοκινήτου, θωρακίζοντας την μεταπωλητική αξία του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.