Η Goodyear ανακοινώνει την διεύρυνση της σειράς UltraGrip Performance 3

By  |  0 Comments

Η Goodyear ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει τη διεύρυνση της σειράς του premium χειμερινού ελαστικού της, UltraGrip Performance 3. Το βραβευμένο ελαστικό με τεχνολογία αιχμής έχει αποδείξει την εξαιρετική του απόδοση σε όλη την Ευρώπη.
Περισσότερα από 40 νέα SKU θα εισέλθουν στην αγορά μέσα στο 2024, με πολλά να είναι ήδη διαθέσιμα στους πελάτες. Αυτή η κίνηση θα τονώσει την προσφορά της Goodyear στα χειμερινά ελαστικά, καθώς και την εστίασή της στην κατηγορία.
Συνολικά, το 90% των νέων μεγεθών UltraGrip Performance 3 είναι 19 ιντσών και άνω, ανταποκρινόμενο στις τάσεις της αγοράς που μετατοπίζονται σε μεγαλύτερα μεγέθη ζάντας. Το ελαστικό είναι βελτιστοποιημένο για να ταιριάζει σε μια μεγάλη γκάμα σύγχρονων οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών EV (π.χ. Volkswagen ID.7 Tourer, Renault 5 E-Tech, Porsche Taycan και BMW i5).
Όπως όλα τα ελαστικά Goodyear, το UltraGrip Performance 3 είναι κατάλληλο για EV χάρη στα ειδικά χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την απόδοση και μειώνουν τον εσωτερικό θόρυβο, καθιστώντας το ιδανικό για τα πιο εξελιγμένα οχήματα που κυκλοφορούν στην αγορά.
Κορυφαία τεχνολογία στην κατηγορία
Το Goodyear UltraGrip Performance 3 προσφέρει εξαιρετικό κράτημα και επιδόσεις για χειμερινή οδήγηση. Οι επιδόσεις του προέρχονται από καινοτομίες της Goodyear, όπως η τεχνολογία Snow Protect και η τεχνολογία Wet Grip+, που βελτιστοποιούν το ελαστικό για τη χειμερινή περίοδο οδήγησης.
Το ελαστικό είναι υποδειγματικό σε ακραίες χειμερινές συνθήκες και έχει κερδίσει μια σειρά από ευρωπαϊκές δοκιμές ελαστικών στις χειμερινές επιδόσεις, συμπεριλαμβανομένων αυτών που διεξήχθησαν από την Auto Bild το 2023, όπου βραβεύτηκε με «Eco-Master» και «Green Tire» του 2023/241.
Επιπλέον, το ελαστικό όχι μόνο εγγυάται εξαιρετικές επιδόσεις, αλλά παρέχει επίσης άνεση και ευκολία. Η τεχνολογία Goodyear SoundComfort2 μειώνει τον θόρυβο του δρόμου για μια πιο αθόρυβη οδηγική εμπειρία, ενώ το Goodyear SealTech2 μπορεί να ανταποκριθεί αποτελεσματικά σε διεισδύσεις πέλματος διαμέτρου έως 5 mm, παρέχοντας στους οδηγούς μεγαλύτερη άνεση.
Η Sonia Leneveu, Διευθύντρια Marketing Consumer Europe, Goodyear, σχολιάζει τη διεύρυνση της σειράς Goodyear UltraGrip Performance 3: «Η Goodyear έχει δεσμευτεί να επενδύσει περαιτέρω σε ένα από τα πιο εξελιγμένα χειμερινά ελαστικά της. Η αύξηση των διαθέσιμων μεγεθών αποτελεί απόδειξη της δημοτικότητας και της απόδοσης του προϊόντος. Όλες οι προηγμένες τεχνολογίες προσθέτουν στην ελκυστικότητα αυτού του ελαστικού, το οποίο έχει ήδη αναγνωριστεί στη βιομηχανία ως ένα από τα καλύτερα χειμερινά ελαστικά που υπάρχουν».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.