Αποκαλύφθηκε η Alfa Romeo Junior στην Ελλάδα

By  |  0 Comments
  • Το ολοκαίνουργιο B-SUV της Alfa Romeo έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα και περιμένει το κοινό στην Auto Athina 2024 από τις 5 έως και τις 13 Οκτωβρίου.
  • Σχεδιασμένο για να δημιουργήσει την επόμενη γενιά των Alfisti, αποτελεί την νέα πύλη εισόδου στον μαγικό κόσμο της Alfa Romeo.
  • Διαθέσιμη σε υβριδικές και αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις με ισχύ έως 280 HP, αποτελεί την πιο σπορ πρόταση της κατηγορίας, όντας παράλληλα ένα απόλυτα άνετο και χρηστικό B-SUV.

Η ολοκαίνουργια Alfa Romeo Junior μόλις έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην Ελλάδα, παρουσία των δημοσιογράφων αυτοκινητικού Τύπου, στην έκθεση Auto Athina 2024.

Το νέο μοντέλο έχει μήκος 4,17 m και διατηρεί στο έπακρο όλα τα χαρακτηριστικά του αυθεντικού DNA της μιλανέζικης μάρκας. Αποτελεί μια νέα και πλήρως ευθυγραμμισμένη με τη σύγχρονη εποχή, πύλη για τον μαγικό κόσμο της Alfa Romeo, έχοντας για αποστολή την δημιουργία της νέας γενιάς Alfisti.

Με δυναμικές γραμμές και την τελευταία εξέλιξη της υπογραφής με τα 3+3 φώτα, η Junior έχει ισχυρή σχεδιαστική ταυτότητα που ολοκληρώνεται με την “Coda Tronca” φιλοσοφία του πίσω μέρους. Αντίστοιχα δυναμική είναι η εικόνα και στην καμπίνα, με ψηφιακό πίνακα οργάνων Cannocchiale 10,25”, ambient φωτισμό και την τελευταία λέξη της συνδέσιμοτητας και της ψηφιακής τεχνολογίας. Ωστόσο η σπορ ατμόσφαιρα συνδυάζεται ιδανικά με υψηλή εργονομία και χρηστικότητα, προκειμένου το αυτοκίνητο να υποστηρίζει τέλεια την καθημερινή συμβίωση.

Η Junior είναι διαθέσιμη σε υβριδική έκδοση με 136 HP και σε αμιγώς ηλεκτρική με 156 HP και 400 km αυτονομίας, ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα είναι διαθέσιμη τόσο η τετρακίνητη Q4 με υβριδικό σύστημα κίνησης 136 HP, όσο και η κορυφαία έκδοση Veloce των 280 HP. Με σημαντικές σπορ μηχανολογικές βελτιώσεις στην ανάρτηση, τα φρένα, το σύστημα διεύθυνσης και τους τροχούς, η Junior Veloce αναδεικνύει στο έπακρο τη σπορ δυναμική της και συναρπάζει τον οδηγό.

Αποτελώντας το πιο σπορ B-SUV και παράλληλα ένα απόλυτα μοντέρνο και εύχρηστο μοντέλο που καλύπτει όλες τις ανάγκες, η ολοκαίνουργια Junior θα οδηγήσει την Alfa Romeo στην πλήρη ανάπτυξη του εμπορικού της διασκελισμού, υποστηριζόμενη εκτός των άλλων από την κορυφαία τεχνολογία, το πολύ ανταγωνιστικό value for money και την 4ετή εγγύηση μηχανικών μερών που τη συνοδεύει.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.