Η Peugeot στην Έκθεση Auto Athina 2024

By  |  0 Comments

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά περίπτερα έχει η Peugeot στην έκθεση Auto Athina 2024, όπου από την πρώτη κιόλας ημέρα γίνεται το αδιαχώρητο! Αιχμή του δόρατος για την Peugeot, αποτελούν τα ολοκαίνουργια SUV 3008 και 5008 που αναδεικνύουν τον ηγετικό χαρακτήρα της Γαλλικής φίρμας στην κατηγορία των C-SUV και D-SUV αντίστοιχα, με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό τους, την τεχνολογία αιχμής και την ποιότητα κατασκευής, να αποτελεί αντικείμενο πόθου και θαυμασμού για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο 7θεσιο SUV 5008 κάνει Πανελλαδική Πρεμιέρα στην Auto Athina, αρκετές ημέρες πριν από το Πανευρωπαϊκό του ντεμπούτο στην έκθεση του Παρισιού!

Φυσικά από το περίπτερο της Peugeot δεν γινόταν να λείψει ο πρωταθλητής της κατηγορίας B-SUV, το νέο Peugeot 2008 Hybrid, όπου οι επισκέπτες της έκθεσης δεν έχασαν την ευκαιρία να θαυμάσουν αλλά και να ανακαλύψουν τους λόγους που το έχουν οδηγήσει στην κορυφή της κατηγορίας!

Τα μοντέλα της Peugeot είναι διαθέσιμα με μια γκάμα από εξηλεκτρισμένους κινητήρες (Hybrid,Plug-in hybrid) που προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις, ασύγκριτη οικονομία και σημαντικά φορολογικά οφέλη για τους εταιρικούς χρήστες, ενώ προσφέρονται και σε αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις με αυτονομίες που φτάνουν έως τα 700 χιλιόμετρα με μια φόρτιση (!) – τιμές κορυφαίες στην παγκόσμια αγορά SUV.

Επισκεφθείτε και εσείς το περίπτερο της Peugeot στην Auto Athina 2024 και εκμεταλλευτείτε τα μοναδικά προνόμια που προσφέρει η Γαλλική μάρκα, αποκλειστικά για τους επισκέπτες της έκθεσης!

Η έκθεση Auto Athina θα είναι ανοικτή για το κοινό έως την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στo υπερσύγχρονο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Εxpo στα Σπάτα (Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος) και το ωράριο λειτουργίας είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 14:00-21:00 και Σάββατο & Κυριακή 10:00-21:00. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.autoathina.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.