XEV: Νέα έκδοση YOYO Easy Young με τιμή από 9.900 €

By  |  0 Comments
  • Η απόλυτη λύση αστικής μετακίνησης γίνεται πιο προσιτή από ποτέ, με την ετοιμοπαράδοτη έκδοση Easy Young
  • Τελικό κόστος 10.900 €, και 9.900 € για νέους έως 29 ετών, με την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3»

Οι καθημερινές μετακινήσεις δεν ήταν ποτέ τόσο στιλάτες και τόσο εύκολες, πριν από την έλευση του μικρού ηλεκτρικού XEV YOYO. Και η απόκτηση ενός XEV , δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη όσο είναι από σήμερα, με τη νέα έκδοση Easy Young!

Η XEV Hellas προφέρει τώρα στην ελληνική αγορά μια πιο προσιτή έκδοση του YOYO, δίνοντας σε ακόμα περισσότερους οδηγούς την ευκαιρία να αποκτήσουν τον ιδανικό σύντροφο για τις μετακινήσεις τους μέσα στην πόλη και γύρω από αυτή. Η έκδοση Easy Young διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει a/c, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέφτες, είσοδο και εκκίνηση χωρίς κλειδί, κεντρική οθόνη 7″ με Bluetooth και βάση τοποθέτησης smartphone, 3 θύρες USB κ.ά.

Το μικρό ηλεκτρικό των 2,53 m έχει ακτίνα στροφής μόλις 4,5 m, για απόλυτη ευελιξία στην πόλη, και χάρη στη μπαταρία LFP χωρητικότητας 10,4 kWh η αυτονομία του αγγίζει τα 150 km. Το XEV αναπτύσσει εύκολα τελική ταχύτητα πάνω από 80 km/h, έτσι ώστε να κινείται άνετα και σε οδούς ταχείας κυκλοφορίας, ενώ τα 4 δισκόφρενα και το ABS, εγγυώνται ότι μπορεί πάντα να επιβραδύνει με ασφάλεια.

Η νέα έκδοση Easy Young είναι ετοιμοπαράδοτη, για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, σε τιμή που επιτρέπει σε ακόμα περισσότερους οδηγούς να απολαύσουν τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης, αλλά και της απόλυτης ευελιξίας στην πόλη. Η τιμή καταλόγου των 13.900 €, μεταφράζεται σε 10.900 € με την επιδότηση του «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3», ενώ για τους νέους έως 29 ετών το τελικό κόστος περιορίζεται σε 9.900 €!

Δείτε σήμερα το YOYO Easy Young στο δίκτυο καταστημάτων της XEV Hellas σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καρδίτσα, Κέρκυρα, Λάρισα και Σύρο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.